Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
Roy

New Message Flags

Recommended Posts

Roy
Kent, I got a new computer for Christmas. Had to swap everything from the old one but downloaded the latest version of Netscape. All is great but I have lost my automatic sign-on and the flags for new messages. Do you have any suggestions on what is wrong and how to fix it? Thanks, Roy

Share this post


Link to post
Share on other sites
mowerman1193
Roy, I don't think its your computor as mine shows the new flag only once in awhile and my auto-sign up isn't working write either and I am running I.E. 5.0. I just wrote it off as my pc acting up to which it has a mind of its own at times. Take care, >>->happyjack<-<<

Share this post


Link to post
Share on other sites
dallenx
Kent mentioned something before about going to the 'join club' area and updating your personal info then hit submit. I tried this awhile back and it worked for me. Kent?.?.?.?.?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Kent I did what you suggested and so far it seems to be working fine. Thanks, >>->happyjack<-<<

Share this post


Link to post
Share on other sites
DoubleT
With Mac/Netscape I do not get auto sign in or flags either. I haven't checked, but thought perhaps this may be due to having my preferences set to accept cookies that get sent back to originating server only.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×