Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
cojo92

Brought this home friday...it didnt work.

Recommended Posts

cojo92
HHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..."DOESNT WORK"..My dad, with LONG_DISTANCE CELL PHONE CALL WITH Marks A/C, got it running in minutes Monday. All it was was the points the first guy had put in were to wide of a gap...My dad ajusted then and it fired up with no problem...AND AND AND!!!... IT DOES NOT SMOKE AT ALL!!!!!!!!!!!!!! Well ill post more later bout it and i will post a video on my youtube tonight or tommorow...i will post a link on here to it when its up...THANKS FOR CHECKING OUT MY TRACTOR!!! OK HERE COME THE PICTURES!!!!!!! (And VIDS SOON!!)










Share this post


Link to post
Share on other sites
cojo92
Thanks...it has Power lift but the only part missing is the motor itself..every other piece of the powerlift is there except that...lol. If anyone has a powerlift motor plz let me know...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simpleton7016
you won't be disappointed. Be sure to clean out the scraps from behind the engine shroud.....it is amazing how fast that area collects stuff (like mice). That machine will go forever.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cojo92
quote:
Originally posted by Ronald Hribar
Looks like manual lift to me
it is right now but it has the powerlift switch and wires and everything but the motor...the first guy must have blowen the lift and put the manual back on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×