Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

  • Announcements

    • Kent

      Sign In or Password Problems?   10/09/2016

      If you can't Sign In, you need to reset your password.  Use the Forgot Your Password link at the bottom of the Sign In screen, and the site will send you an email to reset it. If you have an AOL email account, use the Contact Us link at the bottom of the screen -- AOL is intermittently blocking email from the site.
    • Kent

      Feedback Please!   10/28/2017

      See News and Announcements forum.
Sign in to follow this  
OrangeMetalGuy

Allis' Garage, and Slight Problem...

Recommended Posts

OrangeMetalGuy
Finally got the shed ready and Allis moved in... cleaned off the first 25 years of gunk today, I think one more cleaning with engine degreaser and I'll be ready for engine paint. Here's a couple shots of the shed and how she looks... and one of the right side axle tube.. somehow I don't think this is quite how the factory intended it to be... guess I found my drip. How hard is it to fix this... just pull the wheel and hub and remove/replace the locking collar? Also you'll see the K341 with the 12HP cooling fan cover...












Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×