Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
yukon

shuts off

Recommended Posts

yukon
just got a zero turn and after it running for a while the electric clutch shuts off and shortly after that the engine shuts off,i wait for 4 or 5 min and it starts right up and do it all over again, anyone have that problem the manual dosent say anything about it ant help is greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MysTiK
Some other recent threads dealt with electric pto issues and adjustments and wiring issues. You could search those, they were recent maybe less than 2-3 months - one by BrettW had a lot of discussion and detail - might help if the clutch itself is the issue, and it could be. But I think we are staring at a mouse condo, the black wire looks either chewed or burned. Can't see where it goes. So black wire seems problematic, poorly routed in the hot zone. Clutch adjustment is something that needs doing as regular maintenance. Clutch wiring was discussed also in Brett's thread. I don't recall details. I will see if I can find it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MysTiK
I found these threads searching "electric pto" (last 120 days) BrettW thread: http://www.simpletractors.com/club2/topic.asp?TOPIC_ID=121417&SearchTerms=electric,pto Others: http://www.simpletractors.com/club2/topic.asp?TOPIC_ID=121728&SearchTerms=electric,pto "Insights" http://www.simpletractors.com/club2/topic.asp?TOPIC_ID=122392&SearchTerms=electric,pto hope this helps some.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×