Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
Guest

7117H electrical

Recommended Posts

Guest
The mower belt slipped and got caught up in the pully. It shut off the engine and now it's like there is no battery in it. Not even the lights will work. I changed the circuit breaker and had the solenoid tested. Now when i try to connect the battery,it sparks. I must have crossed a wire somewhere. I have the positive cable and a jumper to the circuit breaker on one post of the solenoid and the starter wire on th other post. There is also a wire connected to a small post on the solenoid that is connected to the nuetral position. Any help on this would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Who's Online (See full list)

    • matthewmaddox153
    • tadams
    • plastikosmd
    • PGL
    • 9934059
  • Today's Birthdays

    1. cojo92
      cojo92
      (29 years old)
    2. Rebel_Ron
      Rebel_Ron
      (36 years old)
  • Recent Status Updates

    • SonOfCreepfeed

      SonOfCreepfeed

      Thinkin' about this old girl.

      · 1 reply
    • Dean McFadden

      Dean McFadden

      Good morning peeps! I’m always searching for helpful information with my AC collection. Hope to find out new information and pass on my own experience in restoration. Here are some pics of my babies. I’m still looking for front rims for the 410 so yesterday I put the 310 wheels on took it for a drive. Working pretty good but still needs some carb work. Gotta get the 310 running next. Have a great day!😁
       

      · 1 reply
  • Adverts

×