Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
peterinbrooklyn

squire 10 quit running

Recommended Posts

peterinbrooklyn

Just plowing along snow and all the sudden it just quit...getting spark...just had the carb rebuilt...Im lost!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
perry

got good compression ?. try new spark plug. check screen in gas tank . take the fuel line and tank cap off and back blow air to tank. clean and re-gap points.

Share this post


Link to post
Share on other sites
fishnwiz

Check your spark plug wire to be sure that it is not shorting or bleeding against the tin or cylinder head.This will give you a no spark issue.Just a thought.

Best of luck with your issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sb64

Defineately try the spark plug first, it's the cheapest and easiest. Look for any cracks in the porcelain. I had that problem, I was riding along then it just died, and i saw a spark, but i saw a spark that was all over the outside of the spark plug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BLT

Fuel filter. Mine caused a shutdown this morning. It was really plugged. I was lucky enough that the one I own let me back flush it and see the results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Who's Online (See full list)

    • Chris727
  • Today's Birthdays

    1. pitt
      pitt
      (53 years old)
  • Recent Status Updates

    • Bubba1997

      Bubba1997

      Searching for a Sleeve hitch and breaking plow and other equipment if price is right and also a deck for a B1 thank you 
      · 3 replies
    • Dean McFadden

      Dean McFadden

      Good morning peeps! I’m always searching for helpful information with my AC collection. Hope to find out new information and pass on my own experience in restoration. Here are some pics of my babies. I’m still looking for front rims for the 410 so yesterday I put the 310 wheels on took it for a drive. Working pretty good but still needs some carb work. Gotta get the 310 running next. Have a great day!😁
       

      · 1 reply
×