Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
bissen83

Vickers hydro loosing power

Recommended Posts

bissen83

Hey

The hydro was working fine on my 3416h but leaking badly, so i took it apart and replaced the seals and o rings. I put it back together and it is working almost. It can go back and forward and also fast, but when its under load, pul a heavy wagon or so, im losing power, not from the motor, i hardly can feel the motor is under load. Im sure the belt is not slipping, its like the hydro is loosing pressure or something. Do someone have an idea what it could be.

Thanks Thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Who's Online (See full list)

    • RAC
    • s_stephen
    • BLT
  • Today's Birthdays

    No users celebrating today
  • Recent Status Updates

    • MARK (LI)

      MARK (LI)  »  Alltractoredup

      ...This is Mark from Long Island ....Gene told me that you are selling  FEL for a Sunstar....the link he sent me does not take me to it ...I am not on FB myself, but my wife is...is it just on the AC  / Simple group, or is it on the Marketplace?
      · 2 replies
    • F.U.N.

      F.U.N.  »  sandyhillbill

      Dear Sandhillbill
      Can you please copy me on this data, for Sun Star parts list.
      :
      September 12, 2004 Mike I sent you a PM and have all the mfgs. available for the tiller/hitch/pto/liftgroup if you need me to send them to you. Let me know. Thanks, F.U.N.    
      · 0 replies
  • Adverts

×