Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
mikeman

Another one saved

Recommended Posts

mikeman

Picked up this system 7016h (bad BGB) in Perry, Mi

IMG_20130419_195234_681.jpg

IMG_20130419_195252_580.jpg

Sunstrand

IMG_20130419_195307_604.jpg

Electric lift

IMG_20130419_201813_741.jpg

Simplicity?

IMG_20130419_201824_651.jpg

Ventilated deck

IMG_20130419_201905_384.jpg

283 before hour meter quit

IMG_20130419_201919_677.jpg

3 out of 4 isn't bad

IMG_20130419_195234_681.jpg.870611d624748a2f1dc832c66b02c779.jpg

IMG_20130419_195252_580.jpg.3058217de938d242364da6ab87ee87af.jpg

IMG_20130419_195307_604.jpg.3d505453fcb550871d2c7047160e07e4.jpg

IMG_20130419_201813_741.jpg.984a1867f8ddb95490830cdc6771a32d.jpg

IMG_20130419_201824_651.jpg.b69e670c63096025f4be770685eea617.jpg

IMG_20130419_201905_384.jpg.8de18373f825b779656eabdc25aa82f0.jpg

IMG_20130419_201919_677.jpg.e75578744281639385374e461c51c3e9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
fishnwiz

Just curious why I have had problems viewing pics that others post on only select posts?? I have no pics on my end on this post!

Share this post


Link to post
Share on other sites
RayS

The problem is not your upload or atleast more than likely it isn`t an upload issue.

The site is being moved to a new server. Not sure if it is finished yet but evidently not. I can not see pictures in any show and tell post but I can in talking tractors.

So I would say the move isn`t complete yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Talntedmrgreen

yeah, I could view them earlier, now I can't. Mike, that last one isn't a full file name or direct image link so it won't work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kent

There may have been a small window in time where pics that were being loaded got lost last night -- as we were moving to the new server. The move took place between 10PM and shortly after midnight Eastern.

The problem is caused by having to change the Domain Name Servers throughout the entire internet, which isn't an "instant switch." It takes time for that HTTP address change to propogate throughout the world. Meanwhile, someone's ISP (such as Comcast) could still be pointing toward the old address while the site had been physically moved to the new address.

The text content of the posts/replies isn't as problematic, since all that is stored in a database that's actually running on a different machine. The pictures are stored in a server's file system and file folders - so each picture has to be physically copied and put in the right location. Meanwhile, some pics being uploaded could've gone to the old server...

Anyway, I think that's what likely happened.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Who's Online (See full list)

    • Chris727
    • Jay Red
  • Today's Birthdays

    1. pitt
      pitt
      (53 years old)
  • Recent Status Updates

    • Bubba1997

      Bubba1997

      Searching for a Sleeve hitch and breaking plow and other equipment if price is right and also a deck for a B1 thank you 
      · 3 replies
    • Dean McFadden

      Dean McFadden

      Good morning peeps! I’m always searching for helpful information with my AC collection. Hope to find out new information and pass on my own experience in restoration. Here are some pics of my babies. I’m still looking for front rims for the 410 so yesterday I put the 310 wheels on took it for a drive. Working pretty good but still needs some carb work. Gotta get the 310 running next. Have a great day!😁
       

      · 1 reply
  • Adverts

×