Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
yukon

no hydro

Recommended Posts

Talntedmrgreen

Could be something external in the linkage or even in the frame froze up? Crazier stuff has happened. I have found my hydros to act sluggish when cold, but -10 or +20....seems to be the same sluggishness until the fluid gets moving.

Ice would be possible though. The belt creates heat to melt snow dust, and then with the cold snap, things may have been cool enough to turn snow dust from the blower to water then to ice.

We used to battle that when snowmobiling in subzero temps. Engine and exhaust heat would melt snowdust and the settling water would then freeze in the worst places....throttle linkages, air breather, electrical connectors, you name it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ronald Hribar

Can you put heat under the rear end

we used to put charcoal under semi trailers to thaw out brakes

i used electric heater on my Prestige

would think a Mister heater would work also

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Who's Online (See full list)

    • Talntedmrgreen
    • MasterOfNone
    • DougAcord
    • BLT
    • TTDE419
    • Bear
  • Today's Birthdays

    1. Carchief
      Carchief
      (57 years old)
    2. Geoff
      Geoff
      (56 years old)
    3. mohrds
      mohrds
      (51 years old)
  • Recent Status Updates

    • SonOfCreepfeed

      SonOfCreepfeed

      Thinkin' about this old girl.

      · 2 replies
    • Dean McFadden

      Dean McFadden

      Good morning peeps! I’m always searching for helpful information with my AC collection. Hope to find out new information and pass on my own experience in restoration. Here are some pics of my babies. I’m still looking for front rims for the 410 so yesterday I put the 310 wheels on took it for a drive. Working pretty good but still needs some carb work. Gotta get the 310 running next. Have a great day!😁
       

      · 1 reply
  • Adverts

×