Jump to content

Unofficial Home of Old Simplicity & Allis-Chalmers Garden Tractors

Sign in to follow this  
B112_son

Clutch rod broke on B112

Recommended Posts

B112_son

I was plowing snow and hit the clutch and the pedal never came back up. Upon further inspection the rod broke right at the threads. Has anyone else ever had this happen? I checked the alignment to see if something was in a bind but didn't notice anything. Luckily I had an extra to get finished but I just found it odd that this would happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Who's Online (See full list)

    • PhanDad
    • littlefan
    • Bill725
    • SmilinSam
    • AC710
    • s_stephen
    • GardenPulller Dak
  • Today's Birthdays

    No users celebrating today
  • Recent Status Updates

    • SonOfCreepfeed

      SonOfCreepfeed

      Thinkin' about this old girl.

      · 2 replies
    • Dean McFadden

      Dean McFadden

      Good morning peeps! I’m always searching for helpful information with my AC collection. Hope to find out new information and pass on my own experience in restoration. Here are some pics of my babies. I’m still looking for front rims for the 410 so yesterday I put the 310 wheels on took it for a drive. Working pretty good but still needs some carb work. Gotta get the 310 running next. Have a great day!😁
       

      · 1 reply
  • Adverts

×